Ett större jobb på ingång!

Posted by admin
jun 01 2022

Idag har vi goda nyheter att meddela här på Glasmästare Stockholms län. Det är nämligen så att vi fått in ett större jobb här i dagarna och det är något vi givetvis är mycket glada över. Jobbet vi ska göra är på en ny kontorsbyggnad vars väggar ska vara helt i glas, så det finns mycket där för oss att göra.

Kontorsbyggnaden är en helt ny byggnation som nu äntligen fått bygglov och som proffs på glas fick vi uppdraget att tycka till om fasadens utformning och hur jobbet ska utföras och samarbetet har fungerat klockrent.

Vår del av jobbet kommer att komma igång när stommen till byggnaden är på plats vilket den beräknas vara någon gång under hösten. Det första spadtaget kommer att tas om ett par veckor och sedan är det full fart.

Något som är väldigt kul är att kontorsbyggnaden kommer att bli väldigt modern och härlig och vi ser verkligen fram emot att vara med på den här resan som kommer att bli väldigt rolig. Att tänka sig det färdiga resultatet där folk jobbar med fin utsikt är fantastiskt spännande.

Detta innebär också att vi kommer att vara fullbokade under resten av året. Nu ska vi unna oss en veckas ledigt innan förberedelserna inför detta enormt stora projekt tar fart på allvar. Sedan kommer vi ha fullt upp hela vägen fram till jul.

Detta är såklart inte kul för de av er som behöver hjälp under hösten men det känns bättre att vara öppen och tydlig med det på en gång så att ni som behöver hjälp under året hinner leta upp andra glasmästare som kan hjälpa till.

Till sist vill vi önska både gamla och nya kunder en skön sommar! Nu har vi äntligen en sommar utan restriktioner framför oss så vi hoppas att ni passar på att njuta och unna er något alldeles extra i år.

Ha det bäst!

Trackback URL for this entry