Ett härligt uppdrag

Posted by admin
dec 07 2022

Hej alla glada läsare!

Nu har vi varit ute på ett nytt härligt uppdrag och installerat många nya fönster. Något som verkligen har märkts nu när vintern ligger kall och elpriserna stiger är att många tänker till lite extra när det gäller vilka fönster man ska ha hemma. Det finns många gamla fönster som släpper ut otroligt mycket värme och det är ju verkligen inget att rekommendera i dessa tider när elen blir allt dyrare och även kostnaden för att värma upp sitt hus eller sin lägenhet stiger.

Därför är ett bra tips att sätta in moderna fönster, gärna med 3-glas så att värmen verkligen stannar inne i bostaden och inte släpps ut i det fria.

Nu på senare tid har vi som sagt varit ute på ett större uppdrag och bytt fönster. Eftersom bostäderna i fråga var så kallat skyddat boende så kan vi inte avslöja exakt var någonstans det ligger. Men vi fick åka en bra bit, så kan vi säga.

Det var ett häftigt uppdrag eftersom de boende var så tacksamma över jobbet vi gjorde. Många som har hamnat i ett sådant boende har fått lämna mycket av sitt tidigare liv och man vill dessutom allt som oftast inte flytta till ett ställe med låg standard om man är van med en högre standard. Så att vi kunde sätta in rejäla fönster som ser till att värmen stannar i bostäderna känns väldigt bra och detta är något som alla boende vi träffade tackade oss för. Man kunde verkligen se hur uppskattat vårt arbete var och detta kändes väldigt bra.

Nu börjar året så sakteliga närma sig sitt slut men inom kort så kommer vi att ladda om för nya uppdrag. Det är ju inte många veckor kvar tills det nya året börjar och då ska vi verkligen se till att få en bra start och få mycket gjort redan i januari.

Trackback URL for this entry