Ett bra samarbete!

Posted by admin
maj 19 2022

Hej alla glada läsare!

Idag är det premiär får vår nya blogg här på Glasmästare Stockholms Län och vi tänkte berätta om ett litet äventyr vi har haft på senare tid. Som ni vet så jobbar vi mestadels i 08-regionen men förra veckan hamnade vi på ett äventyr som ledde till ett ofrivilligt jobb ute på Mälaren.

Vi var medbjudna till en kunds sommarstuga över helgen och hade en mycket trevlig stund i den vackra stugan (som i ärlighetens namn är mer en stor lyxvilla än en stuga) där vi åt och drack gott, badade bastu och hade goda samtal i goda vänners lag.

Under lördagen var det brännboll och picknick vid den stora ängen utanför bygdegården i den lilla stugbyn och hela grannskapet var samlade. Undertecknad och Jocke ställde upp och representerade Glasmästare Stockholms Län med den äran och det var kul att fånga några lyror ute på fältet.

När det var vår tur att slå skedde en olycka. Jocke råkade slänga basebollträt bakåt och pangade rutan på bygdegårdens veranda. Med tanke på vårt yrke åtog vi oss självklart att reparera skadan gratis och satte fart.

Men vid närmare inspektion upptäckte vi att Jocke träffat en träbalk som blivit så skadad att den behövde bytas. För att stabilisera upp verandan behövde vi få dit ett byggföretag som kunde fixa det snabbt. Det var svårt att få tag på någon under helgen, men sedan hittade vi kaklistan.se och fick snabb hjälp. Det var till och med så att flera företag hörde av sig inom bara 24 timmar och vi kunde välja mellan flera offerter.

VI valde en lokal firma som gav ett proffsigt intryck och de skickade ut två gubbar som fixade balken snabbt och till ett bra pris. När det var avklarat kunde vi börja med glaset och snart såg bygdegårdens veranda som ny ut igen.

Slutet gott, allting gott som man brukar säga!

Trackback URL for this entry