Vi byter lokaler

Posted by admin
apr 25 2024

Hej alla våra fantastiska kunder och följare!

Vi på Glasmästare i Stockholm har spännande nyheter att dela med oss av – vi flyttar våra lokaler till den vackra staden Köping! Detta är ett stort steg för oss och markerar början på ett nytt kapitel i vår resa som företag.

Att flytta en verksamhet är en stor utmaning, men vi är otroligt glada över att ha anlitat Flyttstäd Köping för att hjälpa oss med detta övergång. Flyttstäd Köping är känt för sin professionella service och noggranna arbete, och vi känner oss trygga i deras händer när det kommer till att flytta vårt företag till en ny plats.

Att flytta våra glasmästarverkstäder och kontor till Köping innebär inte bara en förändring av miljö, utan också en möjlighet till tillväxt och utveckling. Köping är en stad med en rik historia och en blomstrande näringslivsmiljö, och vi är övertygade om att det kommer att vara en perfekt plats för oss att fortsätta att växa och trivas som företag.

Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners i Stockholm för det stöd och den lojalitet ni har visat oss genom åren. Er tillit och ert förtroende betyder allt för oss, och vi är glada över att kunna fortsätta att betjäna er även från vår nya bas i Köping.

Så håll ögonen öppna för fler spännande uppdateringar från oss på Glasmästare i Stockholm när vi tar våra första steg in i vår nya hemstad Köping. Vi ser fram emot att dela denna resa med er alla och fortsätta att leverera högkvalitativa glasprodukter och tjänster till våra kunder runt om i landet.

Tack för att ni följer med på vår resa, och ett stort tack till Flyttstäd Köping för deras hjälp och stöd under denna spännande övergång.

Med vänliga hälsningar, Teamet på Glasmästare i Stockholm

Trackback URL for this entry